Test - Jak dobře znáš The Beatles?

20. října 2013 v 18:45 | Ela
Odpovídejte podle sebe, nehledejte informace na internetu či jinde, jinak by byl tento test úplně k ničemu. Jde jen o zábavu, je to test pro vás, takže proč podvádět?

1. Jak se původně jmenovala píseň Yesterday?
a) Scrambled Eggs (Míchaná vejce)
b) Act Naturally (Hrát přirozeně)
c) vždy to bylo Yesterday

2. Kdo byl nejleším kamarádem Johna Lennona?
a) Brien Epstein
b) Paul McCartney
c) Stuart Stucliffe

3. Jak se jmenuje písnička, kterou složil Ringo Starr a jedná se o jeho biografii?
a) The Beatle
b) Liverpool 8
c) A Hard Day's Night

4. Jak se jmenuje kapela se kterou hrával Paul McCartney po rozpadu The Beatles?
a) Paul McCartney And His All-Star Band
b) Queen
c) Wings

5. Jaký název nikdy nenesla kapela The Beatles?
a) The Quarrymans
b) Silver Beatles
c) The Beetles

6. Kdo byl manažerem The Beatles?
a) George Matin
b) Pete Best
c) Brian Epstein

7. Ve filmu A Hard Day's Night si také zahrála jedna z partnerek Beatles, která?
a) Pattie Boyd
b) Maggie d'Abo
c) Cynthia Lennon (Powel)

8. Ve filmu Help! šlo hlavně o jeden obětní předmět, co to bylo?
a) prsten
b) náhrdelník
c) prasklá kytarová struna

9. Která z těchto písniček není o lásce?
a) Ob-La-Di, Ob-La-Da
b) All My Loving
c) Maxwell's Silver Hammer

10. Pro koho/O kom byla napsána písnička Hey Jude?
a) pro židovkou dívenku
b) na památku Paulovy zesnulé matky
c) o synovi Johna Lennona

Správné odpovědi a vyhodnocení najdete v celém článku :).

1A, 2C, 3B, 4C, 5A, 6C, 7A, 8A, 9C, 10C

10 - 8 správných odpovědí:
Je vidět, že si opravdový Beatlemaniak (tak jako já)! Máš opravdu obrovský přehled, co se tíče téhle Liverpoolské kapely!! Kloubouk dolů... :)

7 - 3 správných odpovědí:
Z tvých odpovědí vyplývá, že máš The Beatles rád/a. Občas si je poslechneš, možná si i viděl/a některý z jejich filmů, ale nehltáš o nich všechny informace a neznáš texty všech jejich písniček, což je vlastně pro život lepší :D.

2 - 0 správných odpovědí:
Buďto The Beatles nemáš rád/a, pak tedy nechápu, proč si zamířil/ na tenhle blog nebo prostě jen nevíš nic o nich, což je pochopitelné. Máš je rád/a jako skupinu jejich písničky a tak, ale jejich osobní životy tě nazjímají. Kolik měli dětí, manželek? Je ti to prostě fuk, chápu :).

Omlouvám se z ty výsledky, ní to divně, ale vážně jsem nevěděla, co k tomu napsat. Mimochodem v blízské době přibydou další testy a kvízy o kapele! :D
 


Komentáře

1 Baush Baush | 20. října 2013 v 22:15 | Reagovat

Ještě nejsem maniak, tvůj blog má ještě na čem zapracovat Elo! :D

2 Kristina Kristina | Web | 20. října 2013 v 22:18 | Reagovat

Jo!! Mám 8 bodů :). Na mě to vcelku sedí (jak jinak, že? :D) To bychom nemohly být bratři ;).

3 the-beatle the-beatle | 20. října 2013 v 22:28 | Reagovat

[2]: 8 bodů?? Slušný brácho :DD

4 the-beatle the-beatle | 20. října 2013 v 22:28 | Reagovat

[1]: Myslím, že by si měla pravidelně docházet na můj blog a tím zjišťovat více a více informací o Beatlesákách :DD

5 Anny - Ta divná Anny - Ta divná | 27. října 2013 v 0:17 | Reagovat

Já nemám ani jeden bod.. hahá..
(Nečetla jsem si otázky) :'D

6 Ela Ela | Web | 27. října 2013 v 10:54 | Reagovat

[5]: Milý :D

7 Harlow Harlow | Web | 9. prosince 2013 v 23:12 | Reagovat

Myslim, ze 5. otazka by mala byt inak formulovana, pretoze Beatles sa nikdy nevolali The Beetles.

8 Edona Edona | Web | 10. prosince 2013 v 9:24 | Reagovat

Otázka číslo 4 je blbost. Paul založil Wings, ale už dávno se rozpadli! :-)

9 Ela Ela | Web | 10. prosince 2013 v 14:42 | Reagovat

[8]: Ježiš no jo! Hned to opravím, díky  z aupozornění :))

10 Ela Ela | Web | 10. prosince 2013 v 14:45 | Reagovat

[7]: Nejsem si jistá, ale myslím, že ano. Po Quarrymenech to byli Silver Beetles, pak Beetles... až poté vznikl název The Beatles... ale jak říkám, nevím to jistě - jsou to jen údaje, které mám načtené z knih nebo jsem slyšela od známých a podobně. Já v té době nežila...bohužel :)

11 Edona Edona | Web | 10. prosince 2013 v 19:36 | Reagovat

[9]: Není za co. :-) Taky beatlesmaniak? :D Já jsem si nedávno pořídila jednu knížku o Beatles a každý den na ni a hlavně do ní zbožně koukám. :D

12 Harlow Harlow | 10. prosince 2013 v 22:04 | Reagovat

naozaj neboli Beetles, ale hned od zaciatku Beatles. Silver Beatles a potom len Beatles

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama